Kar 12 g kolagena na merico + 283 g pakiranje

Še enkrat več, kot večina konkurenčnih izdelkov. Ko pri Zintu vzamete eno merico je isto, kot bi pri konkurenčnih izdelkih vzeli dve!

Ko boste primerjali kolagenske izdelke med seboj, bodite pozorni na ta podatek: koliko čistega kolagena dobite v eni merici.

Kar 12 g kolagena na merico!

Veliko pakiranje 283 g in velika merica 12 g – za to, da dobite kar največ od vrhunskega kolagena ZINT!

ZINT kolagen z eno merico nudi 12 g kolagenskih beljakovin, konkurenčni izdelki pa okoli 6 g. ZINT kolagen nudi skoraj še enkrat več. Polega tega so pri konkurenci pakiranja velika med 150 do 200 g. ZINT nudi veliko pakiranje 283 g, kar je več, kot nudi večina konkurence.

Zakaj so pomembne beljakovine oz. aminokisline v kolagenu?

Aminokisline so gradniki beljakovin, kolagen pa je poln treh pomembnih: glicina, prolina in hidroksiprolina. Več, kot je aminokislin, več osnovnih gradnikov.

Kolagen obsega 30% celotnih beljakovin v telesu. Najdemo ga v koži, kosteh, tetivah, ligamentih, mišicah in hrustancu, saj je glavni sestavni del vsega našega vezivnega tkiva, ki daje koži njeno elastičnost in dobesedno pomaga, da telo drži skupaj.

Do sredine dvajsetih let pa proizvodnja kolagena v naših telesih že upada in še bolj upada, ko še naprej staramo. Rezultat je pospeševanje starostnih markerjev, kot so gube, povešena koža, boleči sklepi, osteoporoza, vnetja ter šibki lasje in zobje.

ZINT hidrolizirani kolagen pomaga zmanjšati te izgube. S kolagenom vnašate v telo ključne aminokisline, ki telesu zagotavljajo osnovne gradnike za obnovo kolagena, pomagajo pri izgradnji mišic, zaščiti sklepov, povečanju energije. Z jemanjem kolagena se izboljša stopnja vlažnosti kože, obnovi se gladkost kože in zmanjšajo globoke gube.

Košarica
Scroll to Top